Forum Dla Wszystkich Maniakow Kotow !
Strony: 1
Witam
Nadchodz± ciep³e dni i wszyscy wiemy jak du¿ym problemem dla w³a¶cicieli kotów jest pozostawienie otwartych balkonów i okien. Koty bardzo czêsto prowadz± obserwacjê tego, co dzieje siê na zewn±trz. Chwila nie uwagi, polowanie na ptaka lub owada mo¿e zakoñczyæ siê przykrym w skutkach upadkiem czworonoga z wysoko¶ci.
Ostatnio znalaz³am firmê LINAREM (www.sklep.linarem.pl) która zabezpiecza balkony i okna na terenie Krakowa i jestem bardzo zadowolona z ich us³ug. Dla zainteresowanych mogê przes³aæ zdjêcia mojego zabezpieczonego balkonu.
My¶lê, ¿e warto rozwa¿yæ monta¿ takich siatek. Wiem te¿, ¿e wysy³aj± siatki i akcesoria do samodzielnego monta¿u.
pozdrawiam
Malwina
Maluch
Nie sposób przej¶æ obojêtnym kiedy s³yszy siê o tylu wypadkach z udzia³em kotów spadaj±cych z wy¿szych piêter z balkonów,a przecie¿ mo¿na temu zaradziæ wybieraj±c odpowiednie akcesoria. Mo¿emy kupiæ specjaln± siatkê dziêki której skutecznie zabezpieczymy ca³y balkon lub drzwiczki magnetyczne,kiedy to bêdziemy kontrolowaæ wyj¶cia naszego pupila na dwór. Na naszej stronie znajdziecie szereg przydatnych akcesoriów,zapraszamy www.GlodnyZwierzak.pl
Strony: 1